Çmimi fillon nga 780 €/m² plus 10% TVSH për metër katror të ndërtimit, çmimi bazë është ai i çdo konsumatori, përjashton ndryshimet shtesë të dëshiruara në çdo projekt dhe ekzekutimin e punës dhe taksave (TVSH) të qytetit ku ne i dorëzojmë .

Mos e humbni kohën: Na telefononi dhe ne punojmë për të përmirësuar çmimin më të mirë për shtëpinë tuaj ose për të dërguar një mesazh nëpërmjet formularit në të djathtë.

Mos harroni: këto shtëpi në këtë faqe janë vetëm ide për frymëzimin tuaj:

Na tregoni ëndrrën tuaj dhe ne do ta kuptojmë atë.