Shtëpi të Parafabrikuara 001

Shtëpi të Parafabrikuara 001
Shtëpi të Parafabrikuara 001 Shtëpi të Parafabrikuara 001 Shtëpi të Parafabrikuara 001

Përshkrimi i projektit EX 6 me strehën Energo Plus

Projekti EX 6 është një përfaqësues i shtëpive moderne. Propozimi i mëparshëm u përgatit nga arkitektë për investitorët të cilët dëshirojnë të theksojnë stilin e tyre individual në një mënyrë origjinale. Projekti i referohet tendencave të fundit në arkitekturë, por mbetet në arritjen financiare të cilitdo që planifikon të ndërtojë një shtëpi. Kjo ndërtesë e madhe moderniste me një çati të sheshtë duket jashtëzakonisht mbresëlënëse në secilën anë. Për më tepër, projekti është një kompromis midis funksionalitetit, fleksibilitetit të zgjidhjeve hapësinore dhe përdorimit maksimal të hapësirës në dispozicion, e cila është një shenjë e modernizmit në arkitekturë. Projekti, megjithatë, karakterizohet nga minimalizmi në një botim inovativ. Projekti përfshin harqe të mëdha, të cilat mbrojnë dhomat nga lagështia dhe ekspozimi i tepruar në diell. Dhoma e lojërave të para krijon një çati për dy makina dhe një çati të pasme në tarracë. Avantazhi i projektit është një lustrim i madh që siguron pjesën e duhur të dritës së diellit. Shtëpia është projektuar si shumë efikase në energji, e pajisur me ventilim mekanik me shërim. Një pompë tokësore e ngrohjes dhe një sistem diellor janë planifikuar gjithashtu.

Dizajni i brendshëm EX 6 është jashtëzakonisht funksional. Ajo ka një ndarje të qartë në ditën, natën dhe zonat ekonomike. Pas kalimit të atrium mbrojtur atë nga humbja e ngrohjes, ne hyjmë në një dhomë gjërë e jetesës e përbërë nga një dhomë ngrënie dhe një dhomë të gjallë. Në pikën qendrore ka një fireplace, i cili do të krijojë një atmosferë të re brenda. Përparësia e kësaj pjese të shtëpisë është një kopsht dimëror i ndarë nga dritarja, ku mund të rritemi speciet bimore ekzotike. Nga salla, ju mund të hyni në kuzhinë të hapur pranë dhomës apo dollapit.

Në anën e majtë të projektit EX 6, një pjesë private e shtëpisë ishte e vendosur pas dyerve rrëshqitëse. Ekzistojnë tri grupe dhomash, më të mëdhatë prej të cilave ka banjën e vet dhe dhomën e veshjes. Për banorët e tjerë ka një banjo, një banjo dhe një gardërobë të madhe. Përveç kësaj, ekziston një dhomë shërbimi në dispozicion nga derdhja, e cila mund të përdoret për të ruajtur veglat e kujdesit të kopshtit.

Teknologjia e prodhimit

Muret e jashtme: tulla, dy shtresa, beton qelizor, izolim 20 cm
Tavan: kulmet e sheshtë, izolimi, leshi mineral prej 30 cm
Fasadat: suva minerale shtresë e hollë, veshja e gurit
Zdrukthtaria: druri, PVC ose alumini

Kati i parë

1. Salla: 3.73 m²
2. Dhoma: 8.63 m²
3. Kuzhina: 10.32 m²
4. Pantry: 2.42 m²
5. Sallon: 43.54 m²
6. Dhome ndenje: 11.84 m²
7. WC: 2.53 m²
8. Korridor: 12.48 m²
9. Gjumi: 17.53 m²
10. Banjo: 4.64 m²
11. Veshjet: 4.90 m²
12. Dhome gjumi: 13.43 m²
13. Dhoma gjumi nga Shtrati: 13.91 m²
14. Banjo: 6.24 m²
15. Veshjet: 4.59 m²
16. Kopshti dimëror: 10.82 m²
17. Pom. Aktiviteti: 6.53 m²
18. Pom. Aktiviteti: 7.56 m²
19. Mbarkesën e automjeteve: 33.74 m²

Situatë

Imazhi i seksionit

Front

Anën e pasme

Pamja e Anës

Pamja e Anës

Case prefabbricate 001 Shtëpi të Parafabrikuara 001

Referim: FHS-CP-001
i përdorshëm 160,73 m²
Ndërtesat 260.61 m²
Min. Gjerësia e komplotit 29.3 m
Min. Gjatësia e kornizës 22.2 m
Bimët Nga një Fabrikë
Papafingo Nuk ka Papafingo
Bodrum Po
Garazh Garazh
Lloji i çatisë Qartë
Lartësia e shtëpisë 4.52 m
Gjerësia e shtëpisë 21.3 m
Gjatësia e shtëpisë 14.2 m
Kubik 665.05 m³
Pjerrësia e çatisë 2o
Lloji i ndërtesës Të Ndara
Teknologji Kornizë çeliku
Stil Modern
Jele Indifferent
Dhomat e gjumit 3
Banjë 2
Vendi i zjarrit Po