Shtëpi të Parafabrikuara 002

Shtëpi të Parafabrikuara 002
Shtëpi të Parafabrikuara 002 Shtëpi të Parafabrikuara 002 Shtëpi të Parafabrikuara 002 Shtëpi të Parafabrikuara 002 Shtëpi të Parafabrikuara 002

Përshkrimi i projektit Jadeit

Jadeit është një projekt propozim që synon njerëzit që vlerësojnë minimalismin në një edicion modern. Trupi i thjeshtë i ndërtesës ishte i mbuluar nga një çati e sheshtë dhe fasada u zbukurua me materiale të matura. Së bashku me suva tradicionale, një shkallë prej druri është më e zakonshme, e cila, përmes natyrës së saj të ngrohtë, thyen trupin e trupit. Dritarja e betonit është përdorur në vijën e dritareve, e cila kontraston mirë me formularin, i cili i jep ndërtesës një karakter industrial, duke e shkruar atë në një ndërtesë metropolitane. Një diversifikim i mëtejshëm i trupit është tarraca që kalon përgjatë ndërtesës, pjesërisht e mbuluar nga një pjergull. Autori propozoi ndarjen e sistemit funksional në tri zona. Salla e jetesës ka një dhomë të madhe të jetesës, një kuzhinë me një zonë ngrënie dhe një qilar të vogël. Pjesa e natës e ndërtesës ishte e vendosur në anën tjetër. Katër dhoma gjumi dhe dy banjo janë hartuar këtu. Autori i projektit gjithashtu arriti të krijojë një pjesë ekonomike, në të cilën, përveç një garazhi për dy garazhe, ai identifikoi një dhomë të madhe kazani dhe një lavanderi.

Teknologjia e prodhimit

  • Tavan: kulmi i sheshtë (rreth 2-3% bie).
  • Tavanet: beton i përforcuar, gize.
  • Muret: 2 shtresa. | çimento celulare + polistiren.

Kati i parë

1. Salla: 4.48 m²
2. Gjumi: 14.38 m²
3. Gjumi: 14.00 m²
4. Gjumi: 14.00 m²
5. Dhoma gjumi: 15.78 m²
6. Salla: 14.33 m²
7. Dhoma: 31,63 m²
8. Kuzhina: 9,05 metra katror
9. Pantry: 2,53 m²
10. Banjo: 6.94 m²
11. Banjo: 4.81 m²
12. Veshjet: 4.32 m²
13. Kaldaja: 17.50 m²
14 Garazh: 39,30 m²

Situatë

Front

Anën e pasme

Pamja e Anës

Pamja e Anës

Case Prefabbricate 002 Shtëpi të Parafabrikuara 002

Referim: FHS-CP-002
i përdorshëm 153.75 m²
Ndërtesat 295.13 m²
Min. Gjerësia e komplotit 30.93 m
Min. Gjatësia e kornizës 26.18 m
Bimët Nga një Fabrikë
Papafingo Nuk ka Papafingo
Bodrum Jo
Garazh Garazh
Lloji i çatisë Qartë
Lartësia e shtëpisë 5 m
Gjerësia e shtëpisë 21.93 m
Gjatësia e shtëpisë 18.18 m
Kubik 732 m³
Pjerrësia e çatisë 3o
Lloji i ndërtesës Të Ndara
Teknologji Kornizë çeliku
Stil Modern
Jele Indifferent
Dhomat e gjumit 5
Banjë 2
Vendi i zjarrit Po