Shtëpi të Parafabrikuara 003

Shtëpi të Parafabrikuara 003
Shtëpi të Parafabrikuara 003 Shtëpi të Parafabrikuara 003 Shtëpi të Parafabrikuara 003

Përshkrimi i projektit të Shtëpisë 11.1

Home 11.1 është një ofertë për investitorët të cilët dëshirojnë që shtëpia e tyre e ardhshme jo vetëm të jetë e rehatshme, por edhe të tërheqë vëmendjen me formën e saj të sofistikuar. Ndërtesa dallon nga një bllok minimalist dhe i projektuar mirë me një çati të sheshtë. Fasadat e pjesëve individuale të ndërtesës u përfunduan me një suva të ndritshme me hije të ndryshme, falë të cilit u arrit një efekt interesant interpenetration i ngurtë. Vini re hijen e madhe të tarracës, e cila është një zgjerim tërheqës i pjesës ditore të dhomave. Ka edhe dritare të bukura, të cilat shtrihen nga dyshemeja në tavan, ndriçojnë në mënyrë optimale brendësinë dhe sigurojnë një lidhje të përsosur me mjedisin. Shtëpi 11.1 është një propozim që mund të interesojë pronarët e shumë të vegjël, sepse i përshtatet një prone prej 19,

Dhoma e parë në të cilën gjendemi pas kalimit të pragut të shtëpisë 11.1 është një dhomë e madhe. Nga kjo brendshme ju mund të arrijnë një garazh me dy garazhe me një dhomë kazan në pjesën e prapme. Nga salla e hyrjes ka gjithashtu një dhomë që ndryshon me një dhomë fqinj, e cila mund të përdoret, për shembull, si një lavanderi ose një depo. Më pas, ka një hapsirë të hapur të një dhome të rehatshme të jetesës, brenda së cilës mund të caktoni një vend për një dhomë të gjallë dhe të rehatshme të rehatshme dhe të ngrënies. Në pjesën e përparme, kuzhina është e lidhur me një kuzhinë të ndarë nga një derë rrëshqitëse nga hyrja. Kjo zgjidhje do të jetë e dobishme në përdorim të përditshëm, pasi ajo shkurton rrugën e blerjes nga garazhi në kuzhinë.

Në projektin e Shtëpisë 11.1, një pjesë private e brendshme është planifikuar brenda ndërtesës. Në pjesën e prapme të shtëpisë gjenden tre dhoma gjumi të rehatshme dhe të rregullueshme dhe dy banjo.

Teknologjia e prodhimit

Muret: blloku silikati + 20 cm izolim termik
Tavanet: pllakë, beton parafabrikuar
Kulmi:  ndërtim: çati të sheshtë
Kulmi:  çati: EPDM membrana + zhavorr
Fasadat: suva të lëmuara, panele fasade

Kati i parë

1. sipërfaqja: 201,13 m²
2. dhoma gjumi: 10.66 m²
3. garazh i dyfishtë: 38.17 m²
4. kaldaja: 5.36 m²
5. gardërobë: 6.07 m²
6. dhomë lavanderi (qilar): 5, 92 m²
7. Dhome ndenje + ngrenje: 49.56 m²
8. kuzhine: 16.66 m²
9. Korridor: 10.43 m²
10. dhome gjumi: 17.24 m²
11. banjo: 4.03 m²
12. banjo: 7, 36 m²
13. dhoma: 14.97 m²
14. dhoma: 14.97 m²

Situatë

Na vjen keq, lartësitë nuk janë përgatitur për këtë projekt.
Nëse keni ndonjë pyetje tjetër, përdorni formularin e kontaktit.
FHS-CP-003 Shtëpi të Parafabrikuara 003

Referim: FHS-CP-003
i përdorshëm 201,13 m²
Ndërtesat 309.05 m²
Min. Gjerësia e komplotit 35.3 m
Min. Gjatësia e kornizës 19.5 m
Bimët Nga një Fabrikë
Papafingo Nuk ka Papafingo
Bodrum Po
Garazh Dy Kate
Lloji i çatisë Qartë
Lartësia e shtëpisë 4.74 m
Gjerësia e shtëpisë 25.3 m
Gjatësia e shtëpisë 14 m
Kubik 930.45 m³
Pjerrësia e çatisë 1o
Lloji i ndërtesës Të Ndara
Teknologji Kornizë çeliku
Stil Modern
Jele Indifferent
Dhomat e gjumit 4
Banjë 2
Vendi i zjarrit Po