Shtëpi të Parafabrikuara 004

Shtëpi të Parafabrikuara 004
Shtëpi të Parafabrikuara 004 Shtëpi të Parafabrikuara 004 Shtëpi të Parafabrikuara 004

Përshkrimi i projektit EX 7 me strehimin MULTI-COMFORT

Një shtëpi në një dysheme, pa bodrum, me parkim për dy makina. Designed për një familje prej katër vetësh. Në zonën e ndenjes ka një dhomë që jetojnë me fireplace, një dhomë ngrënie dhe një kuzhinë me qilar. Jam edhe unë këtu? banjo dhe një dhomë të madhe shërbimi. Zona e fjetjes përbëhet nga tre dhoma gjumi, njëra me dhomën e veshjes dhe banjo, plus një banjo të rehatshme dhe një dhomë të veshjes. Për më tepër, është dizajnuar një dhomë funksionale, e aksesueshme vetëm nga jashtë. Ndërtesa është projektuar si energji efiçente, e pajisur me ventilim mekanik me shërim. Projekti gjithashtu përfshin një pompë të ngrohjes tokësore dhe një sistem diellor. Shtëpia EX7 projektuar në frymën e minimalizmit modernist përputhet me tendencat e fundit në arkitekturë. Suva e bardhë e ftohtë, e drejtë, vija të hollë dhe në të kundërt? të ngrohtë, thekse druri kombinohen në një përbërje harmonike altimetrike. Në anën e kopshtit ofrohet një lustër mbresëlënëse, e cila fton dritën natyrale në brendësi dhe energjinë e mirë, të gjelbër që rrjedh nga natyra. Një pasuri e madhe e shtëpisë është dizajni fleksibel funksional, i cili u lejon banorëve lirinë e asgjësimit. Një zonë rekreative tërheqëse është krijuar nga një tarracë e madhe me kapakë interesantë të projektimit, të cilat shërbejnë si elemente dekorative dhe gjithashtu mbrojnë anëtarët e shtëpisë nga ekspozimi i tepruar në diell. EX7 është një ofertë për dashamirësit e dizajnit modern dhe zgjidhjeve të kursimit të energjisë.

Është e mundur:

| bodrum
| binjakëzimi
| drejtimin e një shtëpie dyvjeçare

Versione të disponueshme:

| Mirror imazh

Teknologjia e prodhimit

  • Teknologjia: tulla, mure të jashtme me dy shtresa, izolim me trashësi 25 cm.
  • Tavan: shtrënguar
  • Tavan me teknologji kulmore të përmbysur.
  • Në projekt janë aplikuar zgjidhjet teknologjike të grupit Saint-Gobain.
  • Fasadat: suva minerale me shtresa të hollë, veshja prej guri dhe druri.
  • Zdrukthtari për dritare: alumini.

Kati i parë

1. Salla: 3.79 m²
2. Veshjet: 3.29 m²
3. Dhoma Gjumi: 7.32 m²
4. Kuzhina: 12.45 m²
5. Dhome ndenje + ngrenje: 48.32 m²
6. Banjo: 2, 61 m²
7. Korridor me veshjet: 15.69 m²
8. Dhoma gjumi: 15.10 m²
9. Veshjet: 4.84 m²
10. Dhome gjumi: 14.91 m²
11. Dhome gjumi: 14.91 m²
12. Banjo: 11.54 m²
13. Pom. teknike: 8.14 m²
14. Pom. Aktiviteti: 6.12 metra katror
15. Garazh: 30.57 m²

Situatë

Imazhi i seksionit

Front

Anën e pasme

Pamja e Anës

Pamja e Anës

Case Prefabbricate 004 Shtëpi të Parafabrikuara 004

Referim: FHS-CP-004
i përdorshëm 154,55 m²
Ndërtesat 255,66 m²
Min. Gjerësia e komplotit 28.3 m
Min. Gjatësia e kornizës 29.8 m
Bimët Nga një Fabrikë
Papafingo Nuk ka Papafingo
Bodrum Jo
Garazh Garazh
Lloji i çatisë Qartë
Lartësia e shtëpisë 4.22 m
Gjerësia e shtëpisë 20.3 m
Gjatësia e shtëpisë 13.2 m
Kubik 646,4 m³
Pjerrësia e çatisë 2o
Lloji i ndërtesës Të Ndara
Teknologji Kornizë çeliku
Stil Modern
Jele Indifferent
Sipërfaqja e tavanit 263 m²
Dhomat e gjumit 3
Banjë 2
Vendi i zjarrit Po