Shtëpi të Parafabrikuara 005

Shtëpi të Parafabrikuara 005
Shtëpi të Parafabrikuara 005 Shtëpi të Parafabrikuara 005 Shtëpi të Parafabrikuara 005 Shtëpi të Parafabrikuara 005 Shtëpi të Parafabrikuara 005 Shtëpi të Parafabrikuara 005 Shtëpi të Parafabrikuara 005

Një shtëpi minimaliste, e ndarë nga një dysheme me një strehë prej dy vendeve dhe dhoma për një familje prej tre apo katër njerëzve. Një bërthamë qendrore me formë aerodinamike, në të cilën ndodhen dhoma teknike dhe një dhomë zhveshjeje, është karakteristikë e shtëpisë. Dizajni i dhomave të mbetura lejon që ajo të lëvizë, duke krijuar marrëdhënie interesante hapësinore brenda shtëpisë. Shtëpia ka një formë të thjeshtë dhe është e thjeshtë për t’u zbatuar. Lustrim i madh i ndërtesës në mënyrë efektive ekspozon brendshme dhe lejon ngrohje natyrore të dhomave gjatë dimrit. Mbulesa e lehta e kulmeve të ndërtesës e diversifikon formën e ndërtesës dhe ofron një kat të elegante të parë për të hyrë në shtëpi.

Teknologjia e prodhimit

  • Parimet me mure themelesh të bëra nga blloqe betoni.
  • Muret e jashtme: Ytong Energo 48cm U = 0.19.
  • Muret e brendshme: GK 12 cm.
  • Tavan: kulmet e sheshta të mbuluara me membranë rezistente ndaj UV.
  • Fasadat: llaç akrilik.

Kati i parë

1. Atrium: 8.83 m²
2. Komunikimi: 9.79 m²
3. kuzhinë: 14,92 m²
4. gjallë: 38,93 m²
dhomë 5. ngrënie: 8.26 m²
6. Dhoma gjumi: 1 13.06 metra katrorë
7. gjumi: 2 10,11 m²
8. veshjet: 6,24 m²
9. Dhoma gjumi: 3 13,81 m²
10. Banjo: 1 3,97 m²
11. Laundry / bojler: 3, 95 m²
12. Banjo: 2 4,33 m²
13. Sipërfaqja: 136,20 m²

Situatë

Front

Anën e pasme

Pamja e Anës

Pamja e Anës

Case Prefabbricate 005 Shtëpi të Parafabrikuara 005

Referim: FHS-CP-005
i përdorshëm 136.2 m²
Ndërtesat 168,27 m²
Min. Gjerësia e komplotit 26.3 m
Min. Gjatësia e kornizës 20.01 m
Bimët Nga një Fabrikë
Papafingo Nuk ka Papafingo
Bodrum Jo
Garazh Garazh
Lloji i çatisë Qartë
Lartësia e shtëpisë 4.25 m
Gjerësia e shtëpisë 16.85 m
Gjatësia e shtëpisë 12.01 m
Kubik 639 m³
Pjerrësia e çatisë 1o
Lloji i ndërtesës Të Ndara
Teknologji Kornizë çeliku
Stil Modern
Jele Indifferent
Sipërfaqja e tavanit 170 m²
Dhomat e gjumit 4
Banjë 2
Vendi i zjarrit Po