Shtëpi të Parafabrikuara 006

Shtëpi të Parafabrikuara 006
Shtëpi të Parafabrikuara 006 Shtëpi të Parafabrikuara 006 Shtëpi të Parafabrikuara 006 Shtëpi të Parafabrikuara 006 Shtëpi të Parafabrikuara 006

Përshkrimi i projektit SQ44

Një shtëpi minimaliste në një nivel me një derdhje për dy sezone dhe një oborr të brendshëm për një familje prej 3-4 personash.

Teknologjia e prodhimit

  • Parimet me mure themelesh të bëra nga blloqe betoni.
  • Muret e jashtme: Ytong Energo 48cm U = 0.19.
  • Muret e brendshme: GK 12 cm.
  • Tavan: kulmet e sheshta të mbuluara me membranë rezistente ndaj UV.
  • Fasadat: llaç akrilik.

Kati i parë

1. Salla: 3.60 m²
2. Salla e jetesës: 29.21 m²
3. Komunikimi: 9.11 m²
4. Dhoma gjumi 1: 13.12 metra katror
5. Salla 2: 10.77 m²
6. Salla 3: 13, 42 m²
7. Veshjet: 3.49 m²
8. Banjo: 1 7.04 m²
9. Banjo: 2. 4,10 m²
10. WC: 1,26 m²
11. Dhome larese / bojler: 3,40 m²
12. kuzhine : 22.43 m²
13. dhomë ngrënie: 10.74 m²
14. Sipërfaqja e hyrjes së mbuluar: 37.26 m²
15. Derdhja me dy persona: 56.90 m²
16. Patio: 11.32 m²
17. sipërfaqja: 131 , 69 m²

Situatë

Front

Anën e pasme

Pamja e Anës

Pamja e Anës

Case Prefabbricate 006 Shtëpi të Parafabrikuara 006

Referim: FHS-CP-006
i përdorshëm 131.69 m²
Ndërtesat 174.85 m²
Min. Gjerësia e komplotit 23.76 m
Min. Gjatësia e kornizës 27.15 m
Bimët Nga një Fabrikë
Papafingo Nuk ka Papafingo
Bodrum Po
Garazh Garazh
Lloji i çatisë Qartë
Lartësia e shtëpisë 3.83 m
Gjerësia e shtëpisë 14.76 m
Gjatësia e shtëpisë 15.05 m
Kubik 619 m³
Pjerrësia e çatisë 1o
Lloji i ndërtesës Të Ndara
Teknologji Kornizë çeliku
Stil Modern
Jele Indifferent
Sipërfaqja e tavanit 148 m²
Dhomat e gjumit 4
Banjë 2
Vendi i zjarrit Po