Shtëpi të Parafabrikuara 007

Shtëpi të Parafabrikuara 007
Shtëpi të Parafabrikuara 007

Përshkrimi i projektit Brave D16

Projekti Brave D16 përmban një shtëpi të rehatshme me një tarracë me një tarracë të madhe. Megjithatë, tarracë nuk është elementi më i habitshëm. Ndërtesa qëndron para së gjithash për arkitekturën e tij minimaliste dhe moderne. Ky është një propozim që do të tërheqë njerëz që çmojnë hapësirë, rehati dhe në të njëjtën kohë preferojnë bukuri të formave origjinale. Dizajni unik i kornizës gjithashtu ndikon në pamjen unike të shtëpisë, e cila është në anën e përparme.

Forma minimale e ndërtesës u nënvizua nga hyrja në qendër. Kjo zgjidhje në të njëjtën kohë siguron mbulime në zonën e hyrjes dhe ndriçimin e saj përmes një vrima në çati. Wiatrołap është një dhomë që mbron pjesën tjetër të brendshme nga të ftohtit dhe të lagësht. Drejtoni direkt në dhomën e ndenjes dhe, në anën e majtë, përmes dhomës me dollap me kyç në zyrën dhe dhomën teknike. Nga këtu mund të arrini një garazh të dyfishtë dhe të shkoni drejt kuzhines. Kjo është një zgjidhje shumë e favorshme që në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon rrugën nga makina në kuzhinë. Kuzhina është një hapësirë ​​e hapur, por pak e ndarë nga dhomen e ndjenjes nga një mur i vogël me fireplace. Një lustrim efektiv çon në një tarracë shumë të madhe duke siguruar një lidhje të qetë mes shtëpisë dhe kopshtit. Dhomat private janë të vendosura në anën e kundërt të ndërtesës. Në fillim të korridorit që çon në këtë pjesë të shtëpisë ka një banjo. Pastaj ka pesë dhoma. Të gjithë kanë qasje në tarracë ose oborr spanjol. Dhoma gjumi më e madhe, e kombinuar me një gardërobë private dhe një banjo, krijon një suitë të rehatshme. Për anëtarët e tjerë të familjes kishte një banjo të dytë dhe një dhomë ndihmëse ndihmëse; Një lavanderi nuk harrohet ku mund të shkosh direkt në oborr. Për anëtarët e tjerë të familjes kishte një banjo të dytë dhe një dhomë ndihmëse ndihmëse; Një lavanderi nuk harrohet ku mund të shkosh direkt në oborr. Për anëtarët e tjerë të familjes kishte një banjo të dytë dhe një dhomë ndihmëse ndihmëse; Një lavanderi nuk harrohet ku mund të shkosh direkt në oborr.

Teknologjia e prodhimit

  • Parimet: themelet e fondacionit.
  • Muret e fondacionit: blloqe betoni.
  • Muret e ndërtimit: blloqe qelqi betoni 24 cm të trasha.
  • Muret e ndarjes: blloqe qelqi betoni 12 cm të trasha.
  • Tavan: kulmet e sheshtë.

Kati i parë

1. Atrium: 7.47 m²
2. Dhome ndenje + ngrenje: 41.85 m²
3. Kuzhine: 14.57 m²
4. Biblioteka: 10.82 m²
5. Dhoma: 11.73 m²
6. Dhoma: 9, 67 m²
7. dhome: 10.54 m²
8. banjo: 4.55 m²
9. dhome: 10.54 m²
10. korridor: 5.41 m²
11. lavanderi: 4.55 m²
12. banjo: 4.99 m²
13. gardërobë: 5.47 m²
14. dhoma gjumi: 14.56 m²
15. banjo: 4.57 m²
16. zyra: 12.11 m²
17. gardërobë: 6.69 m²
18. Pom. teknike: 10,30 m²
19. garazh: 41,81 m²
20. tarracë: 35,01 m²
21. tarracë: 106,69 m²
22. sipërfaqja: 232,20 m²

Situatë

Front

Anën e pasme

Pamja e Anës

Pamja e Anës

Case Prefabbricate 007 Shtëpi të Parafabrikuara 007

Referim: FHS-CP-007
i përdorshëm 180.09 m²
Ndërtesat 293.48 m²
Min. Gjerësia e komplotit 35.64 m
Min. Gjatësia e kornizës 29.14 m
Bimët Nga një Fabrikë
Papafingo Nuk ka Papafingo
Bodrum Po
Garazh Dy Kate
Lloji i çatisë Qartë
Gjerësia e shtëpisë 25.54 m
Gjatësia e shtëpisë 14.14 m
Kubik 626.94 m³
Pjerrësia e çatisë 2o
Lloji i ndërtesës Të Ndara
Teknologji Kornizë çeliku
Stil Modern
Jele Indifferent
Dhomat e gjumit 6
Banjë 3
Vendi i zjarrit Po