Shtëpi të Parafabrikuara 008

Shtëpi të Parafabrikuara 008
Shtëpi të Parafabrikuara 008 Shtëpi të Parafabrikuara 008 Shtëpi të Parafabrikuara 008

Përshkrimi i projektit EX 7 me çati të butë

Një shtëpi në një dysheme, pa bodrum, me parkim për dy makina. Designed për një familje prej katër vetësh. Në zonën e ndenjes ka një dhomë që jetojnë me fireplace, një dhomë ngrënie dhe një kuzhinë me qilar. Ekziston edhe një banjo dhe një dhomë të madhe shërbimi. Zona e fjetjes përbëhet nga tre dhoma gjumi, njëra me dhomën e veshjes dhe banjo, plus një banjo të rehatshme dhe një dhomë të veshjes. Për më tepër, është dizajnuar një dhomë funksionale, e aksesueshme vetëm nga jashtë. Shtëpia EX 7 e butë e projektuar në frymën e minimalizmit modernist korrespondon me tendencat e fundit në arkitekturë. Suva e bardhë e freskët, vija e drejtë dhe e hollë dhe, përkundrazi, akcentët e ngrohtë të drurit kombinohen në një përbërje harmonike të fasadës. Në anën e kopshtit, një dritare mbresëlënëse është projektuar që fton dritën natyrore në brendësi dhe pusin, energjinë e gjelbër që rrjedh nga natyra. Një pasuri e madhe e shtëpisë është dizajni fleksibel funksional, i cili u lejon banorëve lirinë e asgjësimit. Një zonë rekreative tërheqëse krijohet nga një tarracë e madhe me kapakë interesantë të projektimit, të cilat kanë një funksion dekorativ dhe mbrojnë anëtarët e shtëpisë nga rrezet e diellit të tepërt. EX 7 është një ofertë për dashnorët e dizajnit modern. Projektet EX EX seri vijnë me një grup standard shërbimesh: ventilim graviteti dhe një furrë me gaz. Është e mundur: | bodrum | binjakëzimi të krijojë një shtëpi me dy dhoma gjumi

Versione të disponueshme:
| Mirror imazh

Teknologjia e prodhimit

Një shtëpi e projektuar në teknologjinë e murit me një tavan të lartë. Tavan me teknologji kulmore të përmbysur.

Kati i parë

1. Salla: 3.79 m²
2. Dhoma gjumi: 7.32 m²
3. Kuzhina: 12.45 m²
4. Sallon: 48.32 m²
5. Banjo: 2.61 m²
6. Dhome e veshjes: 3.29 m²
7. Korridori: 15.69 m²
8. Dhome gjumi: 15.10 m²
9. Veshjet e veshjes: 4.84 m²
10. Dhome gjumi: 14.91 m²
11. Dhome gjumi: 14.91 m²
12. Banjo: 11, 54 m²
13. Pom. teknike: 8.14 m²
14. Pom. Aktiviteti: 5.92 m²
15. Garazh: 30.57 m²

Situatë

Imazhi i seksionit

Front

Anën e pasme

Pamja e Anës

Pamja e Anës

Case Prefabbricate 008 Shtëpi të Parafabrikuara 008

Referim: FHS-CP-008
i përdorshëm 154,55 m²
Ndërtesat 255,66 m²
Min. Gjerësia e komplotit 28 m
Min. Gjatësia e kornizës 29.5 m
Bimët Nga një Fabrikë
Papafingo Nuk ka Papafingo
Bodrum Jo
Garazh Garazh
Lloji i çatisë Qartë
Lartësia e shtëpisë 4.27 m
Gjerësia e shtëpisë 20 m
Gjatësia e shtëpisë 12.9 m
Kubik 639.6 m³
Pjerrësia e çatisë 3o
Lloji i ndërtesës Të Ndara
Teknologji Kornizë çeliku
Stil Modern
Jele Indifferent
Sipërfaqja e tavanit 247 m²
Dhomat e gjumit 3
Banjë 2
Vendi i zjarrit Po