Shtëpi të Parafabrikuara 010

Shtëpi të Parafabrikuara 010
Shtëpi të Parafabrikuara 010 Shtëpi të Parafabrikuara 010 Shtëpi të Parafabrikuara 010 Shtëpi të Parafabrikuara 010 Shtëpi të Parafabrikuara 010

Përshkrimi i projektit SQ44.0

Një shtëpi moderne me një familje pa një garazh për një familje prej tre apo katër njerëzve. Shtëpia ka një trup të thjeshtë dhe kompakt dhe është i thjeshtë për t’u zbatuar. Një dritare e madhe nga ana e përparme dhe anën e ndërtesës e ekspozon në mënyrë efektive brendësinë dhe krijon një atmosferë specifike të shtëpisë në kombinim me një kopsht dimëror, i cili gjithashtu ndriçon banjën dhe dhomën e prindërve. Përveç kësaj, pjesa me xhama e dhomës së ngrënies është e lidhur me kopshtin e brendshëm të dimrit, i cili lejon komunikim shtesë me dhomën e gjumit dhe banjën gjatë verës. Kopshti i dimrit, i cili është i nxehtë, natyrisht ka një funksion ndihmës në ngrohjen e ndërtesës në dimër, si dhe me zhvillimin e duhur të vegjetacionit, mund të ndihmojë në mbajtjen e ajrit të freskët në shtëpi, gjë që mund të jetë shumë e dobishme në Times e rritjes së smogut. Dizajni i dhomave lejon, nëse është e nevojshme, ndarjen e pjesës së kuzhinës nga një mur korridor. Shtëpia nuk ka një bodrum Shtëpia mund të gjendet lehtësisht në tokë me hyrje / hyrje nga jugu.

Teknologjia e prodhimit

  • Parimet me mure themelesh të bëra nga blloqe betoni.
  • Muret e jashtme: Ytong Energo 48cm U = 0.19.
  • Muret e brendshme: GK 12 cm.
  • Tavan: kulmet e sheshta të mbuluara me membranë rezistente ndaj UV.
  • Fasadat: llaç akrilik.

Kati i parë

1. Hyrja: 3.60 m²
2. Sipërfaqja e banimit: 29.21 m²
3. Komunikimi: 9.11 m²
4. Dhoma gjumi 1: 13.12 metra katror
5. Salla 2: 10.77 m²
6. Salla 3: 13, 42 m²
7. Veshjet: 3.49 m²
8. Banjo: 1 7.04 m²
9. Banjo: 2. 4,10 m²
10. WC: 1,26 m²
11. Dhome larese / bojler: 3,40 m²
12. kuzhine : 22.43 m²
13. Dhomë ngrënieje : 10.74 m²
14. Kopsht dimëror: 11.32 m²
15. Sipërfaqja: 131.69 m²

Front

Anën e pasme

Pamja e Anës

Pamja e Anës

Case Prefabbricate 010 Shtëpi të Parafabrikuara 010

Referim: FHS-CP-010
i përdorshëm 131.69 m²
Ndërtesat 174.85 m²
Min. Gjerësia e komplotit 22.76 m
Min. Gjatësia e kornizës 24.06 m
Bimët Nga një Fabrikë
Papafingo Nuk ka Papafingo
Bodrum Po
Garazh Garazh
Lloji i çatisë Qartë
Lartësia e shtëpisë 3.82 m
Gjerësia e shtëpisë 14.76 m
Gjatësia e shtëpisë 15.06 m
Kubik 619 m³
Pjerrësia e çatisë 1o
Lloji i ndërtesës Të Ndara
Teknologji Kornizë çeliku
Stil Modern
Jele Indifferent
Dhomat e gjumit 4
Banjë 3
Vendi i zjarrit Po