Shtëpi të Parafabrikuara 012

Shtëpi të Parafabrikuara 012
Shtëpi të Parafabrikuara 012 Shtëpi të Parafabrikuara 012

Përshkrimi i projektit Shtëpi 23

Hartimi i shtëpisë bazuar në teknologjinë e kursimit të energjisë: me një shtresë të trashë izoluese termike dhe një sistem të rikuperimit të nxehtësisë (rikuperim).
Shtëpia 23: një projekt i një impianti me një sipërfaqe të përdorshme prej 171.85 m2, me një garazh të veçantë të dyfishtë. Trupi i ndërtesës është projektuar në dy drejtkëndëshe, secila me një funksion të ndryshëm. Nga përpara | një hapësirë ​​e përbashkët e hapur kuzhinë me dhomë kazan dhe qilar, dhomë ngrënie dhe dhomen e ndjenjes. Një pjesë private e shtëpisë është projektuar në kopsht: një dhomë gjumi, dy banjo [njëra prej të cilave mund të përshtatet për qëllime ekonomike] dhe dy dhoma për fëmijë. Në një fermë të pavarur dhe garazh, do të ketë një vend për dy makina dhe një punëtori për një amator.

Projekti u zhvillua në dy versione: për një çati monolit të betonit të armuar ose me një çati Teriva.

Teknologjia e prodhimit

  • Muret: bllok silikati + 20 cm izolim termik.
  • Fondacioni, kulmet: pllaka themeli, monolit ose grooved Teriva betonit të përforcuar.
  • Kulmi | çati: fletë EPDM, zhavorr.
  • Shtesa: tulla të bardha fasade.

Bodrum

Kati i parë

1. Salla: 5.80 m²
2. Sallon me sipërfaqe ngrënie: 41.22 m²
3. Kuzhinë: 11.39 m²
4. bojler: 4.13 m²
5. Sallon: 4.13 m²
6. Verandë gjumi Shtrati: 2.64 m²
7. Banjo: 3.82 m²
8. Dhoma gjumi: 13.17 m²
9. Komunikimi: 4.51 m²
10. Dhoma: 10.18 m²
11. Dhoma: 15.12 m²
12. Banjo: 7.30 m²
13. Hapësira ekonomike: 14.43 m²
14. Garazh dopio: 34.01 m²

Situatë

Na vjen keq, lartësitë nuk janë përgatitur për këtë projekt.
Nëse keni ndonjë pyetje tjetër, përdorni formularin e kontaktit.
Case Prefabbricate 012 Shtëpi të Parafabrikuara 012

Referim: FHS-CP-012
i përdorshëm 119.28 m²
Ndërtesat 224,92 m²
Min. Gjerësia e komplotit 21 m
Min. Gjatësia e kornizës 34 m
Bimët Nga një Fabrikë
Papafingo Nuk ka Papafingo
Bodrum Jo
Garazh Garazh
Lloji i çatisë Qartë
Lartësia e shtëpisë 3.97 m
Gjerësia e shtëpisë 10 m
Gjatësia e shtëpisë 23 m
Lloji i ndërtesës Të Ndara
Teknologji Kornizë çeliku
Stil Modern
Jele Indifferent
Dhomat e gjumit 4
Banjë 2
Vendi i zjarrit Po