Marketing dhe biznes

 • Na tregoni se çfarë keni nevojë Ne do t’ju tregojmë se pse dhe si ndërtojmë shtëpi të parafabrikuara.
 • Ne do t’ju këshillojmë me përzgjedhjen e tokës. Warning! A mendoni se keni një bazë të mirë për shtëpinë pasive?
 • Ne do t’ju ndihmojmë me krijimin e dokumenteve në vendin tuaj, sepse cilësia e tokës suaj është ajo që vendos kostot e shtëpisë në lidhje me rrjetet inxhinierike dhe kostot në ndërtimin e pllakës bazë.
 • A keni gjetur dokumente në vendin tuaj?

Projektim

 • Arkitektët dhe projektuesit tanë do të zbatojnë projekte për zgjidhjen e shtëpisë tuaj në vendin tuaj, veçanërisht për rregullat e verifikimit.
 • Pra, ne do t’ju tregojmë një model 3D të shtëpisë, kështu që ju e dini se çfarë jeni duke blerë.
 • Prandaj, puna jonë kryesore në projeksion është përpunimi i dokumentacionit për lejet e ndërtimit dhe dokumentacioni për ndërtimin e ndërtimit.
 • Sa do të paguani për shërbimet tona?
 • Shtëpitë e betonit marrin falas shumicën e shërbimeve tona!
Lejet e ndërtimit
 • Sa jeni të gatshëm të paguani për të mos humbur kohë “duke diskutuar” me autoritetet?
 • Ju do të na paguani dhe ju thjesht do të merrni lejet e ndërtimit pa pritur.

Duket e ndershme, apo jo?

Ndërtim

… kështu punojmë …

Ndërtimi i motherboardNdërtimi i motherboard
Ndërtimi i skeletit të çelikutNdërtimi i skeletit të çelikut
Ndërtimi i kulmeve dhe kulmeveNdërtimi i kulmeve dhe kulmeve
Kuvendi i SDK-sëKuvendi i SDK-së
Montimi i instalimitMontimi i instalimit
Kuvendi i një antene të piedrësKuvendi i një antene të piedrës

Ju do të merrni të gjitha vërtetimet, raportet e auditimit dhe testet. Në shtëpinë pasive, rezultati i të ashtuquajturit provë rrjedhjeje është e rëndësishme për ju. Është dëshmi e pronësisë në shtëpi, mund të jeni pjesë e procesit.

Shërbim
 • Ndonjëherë duhet të shkosh në shërbim dhe të kryesh mirëmbajtje në makinën tënde?
 • Pse ia vlen të shërbehesh çdo vit?
 • Cilat kostot dhe rreziqet do të lindin nëse nuk shkoni në shërbim me makinën tuaj?
Me shtëpitë e FHS është shumë e ngjashme.

Me Librin e Planifikimit të Shërbimit Casas FHS, ne po ndihmojmë për ta mbajtur shtëpinë në gjendje të mirë dhe në shumë raste, duke shmangur dëmtime të mëtejshme, gjë që do të shkaktonte humbje të mëdha financiare. Asistentët tanë me përvojë do t’ju vizitojnë një herë ose dy herë në vit dhe do të ofrojnë asistencë teknike dhe mirëmbajtje themelore të shtëpisë tuaj. Falë kësaj, disa pjesë të garancisë zgjasin deri në 100 vjet.

Pohim
 • Gabimet mund të ndodhin dhe ndodhin në krijimin e materialit të papenguar, ndërtimit ose mirëmbajtjes.
 • Ne i trajtojmë ankesat me hirin dhe ne gjithmonë zgjidhim çdo problem.
 • Është e rëndësishme të përcaktohet shkaku i kërkesës dhe të zgjidhni zgjidhjen e duhur të riparimit.
 • Ne po leveling në risi të gjithë anëtarët e kërkesave tona.